torstai 16. kesäkuuta 2011

Laihdutus, osa 18

Olen päässyt taas viikon takapakin jälkeen laihdutusuralle. Tällä viikolla olen laihtunut tosin vain 300g, eli kokonaislaihdutus on 1,6 kg.

Viikonloppuna herkuttelin juhlissa suklaakakulla, mutta join vain yhden oluen ja olin kuskina illan. Ei se tosin krapulaoloa estänyt, vaikka seurassani oli kolme oikeasti humalaan itsensä juonutta minä voin kaikkein pahiten aamusta. Epäilen kyllä parin olleen humalassa vielä kun lähdin iltapäivällä kotiin.

Muuten olen vahtinut syömisiäni hyvin tarkasti enkä ole herkutellut. Paitsi eilen kahdella palalla suklaata, kun tuntui etten kestä enää ilman. Maanantaina voin omituisen pahoin eikä tehnyt mieli syödä mitään. Siitä tuli ”luonnollinen” dieettipäivä, kun ainoa mikä maittoi oli verigreippi ja nektariini. Olen nyt syönyt muutenkin paljon greippejä, niihin iskee aina silloin tällöin kova himo.

Liikuntaa en ole ehtinyt enkä jaksanut harrastaa sen kummemmin. Kuten aiemmin kirjoitin, Lintsireissulla tuli juostua ahkerasti ja pelasin siellä tanssipeliä Xboxin Kinectillä, mikä ei myöskään ollut ihan kevyimmästä päästä urheilua. Muuten liikkuminen on jäänyt viikonlopun kävelemiseen autolle ja takaisin ja eilisen kävelyyn sohvalta jääkaapille. Telkkari on edelleen rikki, joten Wii Fit ei ole käytössä.

Kylmät, sateiset ilmat eivät houkuta ulkoiluun ja jalkalihaksissa tuntuu edelleen Lintsireissun rasitus, joten tuskin tänäänkään tulen sen kummemmin urheilemaan. Ulos on tänään pakko lähteä, on taas aika vaihtaa kaupunkia loppuviikoksi. Huomiseen tenttiin pitää lukea vielä 100 sivua tänään, joten se vienee viimeisetkin halut lähteä illalla lenkille.

Ilman liikuntaa en pelkällä ruokavaliolla pysty juuri tuota muutamaa sataa grammaa enempää viikossa laihtumaan. Ja se ei riitä saavuttaakseni tavoitteeni elokuuhun mennessä. Siispä nyt pitää alkaa kirittää itseä. Ensi viikon aion viettää tenttikirjatonta viikkoa, töitä tosin pitää tehdä. On silti mukava viettää kohtuullisen stressitön viikko edes kerran kesässä ilman niitä tenttikirjoja tuijottamassa syyllistävästi.
Ehdin kirjoittaa ensi viikon laihdutustuloksen vielä ennen juhannuksen mökkireissua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti