perjantai 19. elokuuta 2011

Laihdutus, osa 26

Alkaahan niitä tuloksia näkyä, kun muutaman päivän malttaa olla syömättä.. Tällä viikolla olen laihtunut 900g, mikä tekee kokonaislaihdutukseksi tasan 5 kg. Vähän myöhässä, mutta minkäs teet.

Uho lapsettomuuspolia kohtaan siivittää edelleen syömättömyyttä ja näinä muutenkin kiireisinä päivinä ei ole ollut aikaakaan kuin kolmelle-neljälle Nutrilettille. Syömättömyydellä tarkoitan tietysti tässä kohtaa ”oikean ruuan” syöntiä ja herkkujen napostelua.

Eilen kävi vieraita ja heille oli varattu kahvin kanssa herkkuja. Itse kotiuduin tentistä juuri ennen heidän tuloaan ja ehdin vain valmistaa jauhevanukkaani jääkaappiin, kun vieraat jo olivat ovella. En kehdannut syödä sitä heidän täällä ollessaan, joten tuli siinä kahvipöydässä napsittua pari suolaista palaa minunkin. Ei mitään erityisen lihottavia riisikakkuja, mutta ennen eilistä olin onnistunut elämään koko alkuviikon ilman yhtäkään napostelua, tai edes himoa siihen. Sen siitä saa kun kutsuu vieraita.

Liian vähäisessä Nutrilettin syönnissä on omat ongelmansa. En usko, että se ainakaan auttoi tentistä suoriutumista. Istuin ensimmäisen puoli tuntia muistelemassa mitä niissä tenttikirjoissa lukikaan ja aivot tuntuivat täysin tyhjiltä. Muutenkin on ollut fyysinen energia toimia kovin vähissä pari viime päivää.

Vielä tiistaina en huomannut mitään eroa jaksamisessa. Keskiviikkona pyörin kaupungilla ja onnistuin istumaan kahvilassa kavereiden kanssa ilman himoa herkkuihin. Mitä nyt vähän himoitsin naapuripöydän ihania salaatteja, mutta sain pidettyä itseni niistä erossa ajattelemalla pihisti kuinka paljon rahaa salaatin ostoon kuluisi. Kaupungilla tuli käveltyä useampi kilometri ristiin rastiin kauppoja ja katuja. Kun pääsin kotiin olin ihan poikki eikä edes tee piristänyt aivojani niin paljon, että olisin saanut tenttiin luettua. En vain jaksanut ymmärtää kirjasta mitään ja unohduin tuijottamaan sivua lukemisen sijaan.

Tänään aion pitää vapaapäivän. Käytännössä koko kesän kestänyt opiskelu on nyt ohi ja seuraavat kurssit alkavat vasta syyskuussa. Töitä pitäisi tehdä, mutta ei se yhteen päivään kaadu. Tänään aion vain neuloa, lukea rentouttavaa kirjaa ja katsoa hömppäsarjoja netistä. Tällä hetkellä minulla on menossa The Big Bang Theory, oikein sopivaa huumoria vapaapäivälle.

Nutrilettin aloituspakkaus alkaa olla viimeisiä vaille syötynä ja pistinkin miehelleni asiaksi käydä työpaikkansa lähellä olevasta Lidlistä hakemassa lisää jauheita. Siellä kun on tarjouksessa Nutriletteja tällä viikolla. Ajattelin kokeilla miten maha kestäisi pari smoothietakin, ne kun olisi helpompi ottaa mukaan kun on menossa.

Pitkästä aikaa mieleeni tuli myös itseni mittaaminen. Tässä vertailutuloksia tältä aamulta edelliseen mittaukseen. Paitsi vyötärö, jota on turha mitata tässä maitoturvotustilassaan.

Käsivarsi (vasen hauis) 31 cm, +1 cm maaliskuusta (laihdutus, osa 11)
Lantio 101 cm, +/-0 cm maaliskuusta
Reisi 68 cm, -2 cm maaliskuusta

Masentavat luvut! Vaikka painoa on selkeästi pudonnut, mitoissa se ei näy tippaakaan! Lantion kohdalla vatsassa voi toki olla myös turvotusta kuten koko muunkin vatsan alueella näin pitkän maitokuurin jäljiltä, mutta silti, haistakoon mädäntyvän kukkasen koko typerä vartalo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti