torstai 24. maaliskuuta 2011

Vielä kerran rintojen painosta

Asia on askarruttanut minua, sekä selvästi monia muitakin jo pidemmän aikaa: paljonko rinnat painavat? Estolääkityksen aiheuttama rintojen pienentyminen ja keventyminen sai pohtimaan asiaa uudestaan. Nyt rintani ovat palanneet melko lailla normaalipainoonsa, joten oli aika ottaa asioista selvä.

Blogiin tulee säännöllisesti joku googletuksen ”rintojen paino” kautta. Googletin sen itsekin, enkä löytänyt mitään lukuja. Siispä kaivoin keittiövaa’an esiin.

Minulla on D-kupin rinnat. Punnitsin niitä vaihtelemalla asentoani, jotta saisin koko rinnan painon vaa’an päälle enkä kannattelisi osaa lihaksilla. Päädyin tässä erittäin luotettavassa mittaustavassani siihen, että toinen rintani painaa noin 600g ja toinen 500g. Eivät sitten voineet tietenkään olla samankokoiset. Rintaliivien täyttämisessä en ole huomannut vaikutusta kokoerolla. Tiedä sitten kuinka paljon 100g ero ulkonäköön vaikuttaa; itse en ole mitään huomannut, mutta en niitä myöskään erityisemmin tuijottelekaan.
Onkohan rintojen erikokoisuus tavallista?

1 kommentti:

  1. On aivan tavallista, no worries! Itseasiassa suurimmalla osalla naisista rinnat ovat kai eri kokoiset. Joillain selvemmin, ja joillain vähemmän selvästi.

    Itse ainakin huomaan, että toinen rinta on pienempi. Mies ei mukamas näe mitään eroa, mutta kyllä tämä eriparisuus häiritsee välillä pukeutumisessa ja liivien valinnassa. Paidat istuu vähän hassusti, ja liiveissä yleensä toinen tissi vähän tursuaa :I

    VastaaPoista