tiistai 8. maaliskuuta 2011

Blogi 1v.

Huomasin juuri muistaneeni blogin syntymäpäivän väärin. Olenkin kirjoittanut ensimmäisen tekstin vuosi sitten 5.3. enkä 15.3. kuten muistin. Blogini on siis täyttänyt vuoden ihan huomaamatta.

Aloittaessani tämän kirjoittamisen olin jo pidempään pohtinut lapsettomuutta ja tarvitsin purkautumiskanavan. En uskonut tänne eksyvän yhtäkään lukijaa, tavoitteenani oli vain päästää höyryjä. Aihekin on hyvin marginaalinen ja harvoja kiinnostava. Pikkuhuomioiden tarkoitus oli irroitella; muistaa muutakin maailmaa ja sen pieniä ihmeellisyyksiä.

Sittemmin blogissa on käyty useita tuhansia kertoja. Tilastojen mukaan suosituimmat hakusanat, joilla tänne päädytään ovat lapsettomuuteen liittyviä, toisinaan myös laihdutuksesta kiinnostuneita lukijoita piipahtaa lukemassa blogiani. Suosituimmat tekstit kautta vuoden ovat olleet rintoihin ja rintaliiveihin liittyviä. Niihin liittyvästi minulta on myös kyselty lisätekstiä, mitä on luvassa myöhemmin tänä vuonna kunhan nämä lapsettomuushoidot on ohi.

Olen iloinen jokaisesta lukijasta ja kommentoijasta, onhan se mukavaa tietää, ettei ole täysin yksin. Kiitos teille.
Blogin tavoite pelkkänä purkautumiskanavana on jalostunut vuoden mittaan myös yritykseksi kertoa hoidoista ja kaikesta niihin liittyvästä mahdollisimman tarkasti, jotta samaa läpikäyvät tai sitä harkitsevat saisivat ensikäden tietoa omien valintojensa tueksi tai vertaistukea täältä. Toivon onnistuneeni tässä tavoitteessa ainakin jotenkin.

Aihetoiveita ja kommentteja voi lähettää osoitteeseen odotusta@gmail.com tai kommentoimalla tänne tekstejäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti