lauantai 1. lokakuuta 2011

Nyt se alkaa taas

Ainakin toivon valtavan paljon, ettei mitään ilmesty enää väliin sotkemaan asioita. Siis lapsihoidot. Lakkaan kutsumasta niitä lapsettomuushoidoiksi, se on liian negatiivinen termi.

Viikon päästä alan tehdä ovulaatiotestejä ja maanantaina on ultra. Mieleen tulee väkisin kaikkea mikä voi mennä pieleen. Ehkä aloitan testien tekemisen liian myöhään ja ovulaatio on viikonlopun aikana eikä alkioita ehditä sulattaa pakastimesta ajoissa. Ehkä oikutteleva kiertoni on mennyt sekaisin tästä sairaalareissusta – vuotohan alkoi vähän etuajassa – eikä ovulaatiota tulekaan tässä kuussa, tai se tulee juuri väärään aikaan eikä poli ole auki silloin kun operaatio pitäisi tehdä.

Ei, nyt positiivisia ajatuksia. Me edistymme. Odottelu on viimein ohi ja jotain tapahtuu. Se on sen arvoista, että kotiviikonloppu lyhenee sunnuntai-illan verran, kun joudun ajamaan toiseen kaupunkiin maanantaiaamun ultraa varten.

2 kommenttia:

  1. Onko sinulla siis nyt huomenna ultra vai viikon päästä maanantaina? Minua alkoi jännittää sinun puolestasi! Nyt vaan peukut pystyyn ja toivotaan sinne kaikki onni ja hyvät fibat! :) Sinulle olisi haaste blogissani, jos haluat siihen tarttua!

    VastaaPoista
  2. Niin ultra on ensi maanantaina jotta nähdään onko ovulaatio missä vaiheessa menossa eli varmistetaan kotitestien tulos.
    Olen tässä yrittänyt pohtia haastettasi, aikas hankalan pistit. :) Katsotaan jos huomenna kunnon nettiyhteyden kanssa saisi jotain julkaistuksi.

    VastaaPoista