torstai 7. heinäkuuta 2011

Turha toivo

Eilisen suunnitelmani mukaan tein tänä aamuna raskaustestin. Negatiivinen tietenkin.

Harmittaa, suututtaa, turhauttaa. Toiveet pääsivät taas lipsahtamaan melkoisen korkealle vain pudotakseen jälleen kerran alas. Juuri kun olin päässyt mukavaan tasapainoon enkä ollut kyseenalaistanut menkkojen tuloa lainkaan. Typerä ruumis, kun tekee tällaisia käytännön piloja.

Menkkoja ei edelleenkään näy eikä tunnu. Normaalisti tiedän paria päivää ennen (en tosin ihan joka kuukausi) milloin vuoto alkaa kivuista ja nesteturvotuksen kertymisestä, mutta nyt ei tunnu mitään. Alkaa tuntua jopa, että nesteturvotus on laskemaan päin. Omituista. Tämä outous myös pakottaa pitämään pienen pientä toiveenkipinää yllä, josko testi sittenkin oli väärässä...

Mielessä kävi myös hysteerinen raskaus (vai miksi sitä virallisesti nimitetäänkään) eli kuvittelisin itselleni raskaustilan ja siten estäisin kuukautisvuodon, mutta se on aika kaukaa haettu ajatus nimenomaan tässä kuussa kun en edes odottanut raskautta. Mieleen nyt pulpahtelee kaikenlaisia ajatuksia, jotka tekevät järjen hulluksi jankkaamalla vaihtoehtojen kehää, vaikka pitäisi keskittyä tenttikirjan lukemiseen. Argh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti