torstai 5. toukokuuta 2011

Kesäprojekti

Päätin aloittaa ihan virallisen projektin kesäksi. Laihdutan vähintään 10 kiloa tästä hetkestä elokuun ensimmäiseen viikkoon mennessä. Se on aika vähän kolmeen kuukauteen, tuossa ajassa voisi pystyä parempaankin, mutta ajattelin aloittaa pehmeästi ja realistisesti. Heinäkuussa tulen myös olemaan useamman viikon ulkomailla, mikä syönee alkukesän onnistumista jonkun verran. Vieraissa maissa kun pitää päästä maistelemaan jäätelöitä, pirtelöitä, roskaruokia.. Pidän silti matkallakin kiinni laihdutuksen perusperiaatteesta ja aion liikkua joka päivä mahdollisimman paljon.

Projektiksi laihdutus muotoutuu sillä, että käytän tätä blogia saavutusten ja takapakkien kirjaamiseen. Kun on tilivelvollinen johonkin tulee pidettyä sopimuksistaan paremmin kiinni.

Pitää kaivella askelmittari esiin ja alkaa liikkua tosissaan. Tavoitteeni on liikunnan suhteen päästä vähintään entiseen kuntooni (joka ei ollut mikään huippu, mutta parempi kuin nyt) eli hölkätä samalla keskustellen lenkkiseuran kanssa minimissään puoli kilometriä putkeen hidastamatta saati pysähtymättä.
Muutossa tyhjennetty jumppapallo pitää myös pumpata taas täyteen ja alkaa käyttää sitä istuimena sohvan sijaan tenttikirjaa lukiessani. Vatsalihakset kehittyy siinä ihan huomaamatta.

Tässä suunnitelma, katsotaan miten se lähtee käyntiin. Aloitan nollatilanteesta ja kirjaan painonpudotuksen tai -nousun tänne joka viikko keskiviikkoisin tai torstaisin. Blogi ei tämän myötä muutu pelkäksi laihduttamiseksi, ihmettelen edelleen maailman pieniä omituisuuksia pikkuhuomioissa ja jännitän kuukautisia muuten vain teksteissäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti