maanantai 3. tammikuuta 2011

Lupauksia

Olen tässä uuden vuoden kunniaksi miettinyt mennyttä vuotta ja lupauksia uudelle vuodelle.

Minulla ei ole ollut tapana tehdä lupauksia uuden vuoden aattona, mutta tälle vuodelle voisin tehdä joitakin lupauksia. Menneenä vuotena lupasin tämän blogin aloittaessani aloittaa myös positiivisen aikakauden elämässäni. Olin tarkkaillut ihmisiä pitkään ja nähnyt, kuinka positiivisuudella pääsee kaikesta huolimatta paremmin eteen päin kuin negatiivisuudella tai liialla realistisuudella. Pitää olla haaveita, jotta ne voivat toteutua. Olen siis pyrkinyt purkamaan negatiivissävytteistä realismiani ja ottamaan enemmän riskejä. Se on enimmäkseen kannattanut. Olo on ollut huomattavasti parempi pyrkiessäni kohti positiivista elämänkatsomusta.

Uuden vuoden lupauksiini kuuluu jatkaa ja edistää positiivisuuttani. En ole vielä täysin sitä sisäistänyt, vaan se vaatii työtä edelleen. Lupaan myös pyrkiä jakamaan hyvää oloa sitä tarvitseville entistä aktiivisemmin.

Haluaisin tehdä lupauksen myös laihduttamisesta ja sen kautta tulevasta hyvästä olosta itselle, mutta en tiedä uskallanko. Epäonnistuessa on pettymys iso, jos tavoitteen sanoo nyt ääneen. Hiljaisena tavoitteena se ei vaadi ja odota niin paljon toimintaa.

Ehkä on hyvä tyytyä yhteen elämänmullistavaan remonttiin kerrallaan. Katsoo sitten vuoden mittaan miltä tuntuu, vuosi on kuitenkin pitkä aika ja sen kuluessa ehtii tapahtua mitä vain. Lyhyen välimatkan tavoitteekseni laihdutuksessa laitan 30-vuotissynttärini. Niihin mennessä olisi hyvä olla saanut muutaman kilon pois lanteilta.

Tästä se lähtee, uusi vuosi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti