tiistai 14. syyskuuta 2010

Seksikkyyttä

Kun tänne on nyt tullut kirjoiteltua paljon rinnoista niin ei sitä viitsi lopettakaan. Sattui silmääni uutinen latinotähden rinnoista. Hänen koon 75E rintansa ovat siis kuppikokoa isommat kuin omani ja ilmeisesti aidot. Näin ymmärsin nopean googletuksen perusteella.

Tähti sanoo tunteneensa olonsa aina seksikkääksi rintojensa kanssa. Hänellä on täytynyt olla joko mahtava vaatetyylitaju jo nuorena tai tehokas äiti - itselleni on hädin tuskin tähän ikään mennessä hahmottunut miten vääränkokoisista vaatteista saa siedettävän näköisiä päällä. Tosin minulta on puuttunut molemmat edellä mainitut sekä kyky ommella itse itselle oikeankokoisia vaatteita.

"Pukeutuminen on vaikeaa. Mitä tahansa puen ylleni, näytän stripparilta." sanoo Sofia Vergara.
Niinpä! Kun vaatteet tehdään pienille rinnoille isot yleensä pullottavat kaula-aukoista liikaakin. Korkeita kauluksia taas ei voi pitää näyttämättä idiootilta.

Olipa mukavaa tuntea hetken ajan samastumista naiseen, joka on ollut maailman seksikkäimpien naisten listalla 30 parhaan joukossa. Melkein kuin itsekin olisi seksikäs. Tai no ehkei nyt sentään liioitella.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti