torstai 23. syyskuuta 2010

If you can dream it...

Sairaana ollessa on tullut kanavasurffailtua päivän kuluksi. Yhtenä aamupäivänä yksi harvoista kanavista, joilla oli ohjelmaa oli Liv. Katsoin sieltä tulevaa ohjelmaa hetken. Vanessa Kurri haastatteli jotain miestä lasten leikkiessä vieressä. Se mikä ohjelmassa aiheutti tarpeen kirjoittaa tänne oli Vanessan paita. Siinä luki isolla ”if you can dream it, you can do it”.

Nähtyäni paidan alkoi suututtaa. Vaikka se oli oletettavasti tahatonta, paidasta tuli mieleen, että taas yksi ”täydellinen nainen” tyrkyttää maailmannäkemystään. Joku juuri sen paidan on ohjelmaan valinnut tietäen hyvin mitä mielikuvia iso teksti aiheuttaa. ”Minä olen täydellinen äiti, vaimo, minulla on unelmatyöni ja täydellinen ulkonäkö, joten saan moralisoida kaikkia muita, jotka eivät ole onnistuneet joka elämän osa-alueella yhtä loistavasti kuin minä pelkästään laiskuuttaan ja typeryyttään.” Kuka tahansahan saa lapsen vain unelmoimalla siitä. Jos ei, on vika omassa päänupissa.
(herkkähipiäisille huom. paidan aiheuttama mielikuva ei ole sama asia kuin mielipiteeni Vanessa Kurrin elämästä, josta en voi sanoa tietäväni yhtään mitään, saati pitäväni häntä millään asteikolla täydellisenä.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti