perjantai 2. syyskuuta 2011

Testi tehty

...ja se oli tietenkin negatiivinen.
Vieläkään ei merkkejä kuukautisvuodosta. Vatsa on ihan halkeamispisteessä, sinne ei kohta mahdu enää mitään jollei veri ala tulla ulos. Kolme päivää kestänyt jatkuva nälkä aiheutti sen, että tuli syötyä normaalia enemmän, joten vatsa on senkin takia näreissään. Iho ei kohta enää riitä venymään ja alkaa ratkeilla sekin, wuhuu lisää raskausarpia ilman raskautta!

Muutaman tunnin päästä pääsen lääkäriin valittamaan tätä liikakuormitusta. Ajattelin pyytää lääkäriä puhkaisemaan mikä ikinä sitten tukkiikaan vuodon alkamisen, vauva se kun ei selvästikään ole. Mielikuvissani olen vahingossa syönyt ilmapallon (tosi realistista, tiedän) ja se on alkanut kasvaa, puhkaissut suoleen reiän, leijaillut kohdun puolelle ja asettunut tukkeeksi niin ettei mitään pääse ulos. Näen tässä ideassa pieniä käytännön aukkoja, mutta toistaiseksi se on paras selitykseni tälle tukkoiselle ololle. Silloin asia olisi helposti ja nopeasti korjattavissa terävällä esineellä. 

Kauhukuvissani ilmapallon tilalla on valtava ja aggressiivinen syöpäkasvain (jolla jostain syystä on pelottavan kiukkuiset kasvot ja isot hampaat ajatuksissani ja se syö tervettä kudosta joka puolelta vauhdilla). En tosin jaksa uskoa, että mitään niin dramaattista olisi tapahtunut yhtäkkiä. Todennäköisin ja eniten inhoamani selitys vuodottomuudelle on endometrioosi eli hoidot lykkääntyvät hamaan tulevaisuuteen kun ensin pitää rauhoittaa endon aggressiivinen vaihe eikä sille voi tehdä muuta kuin kestää kivut ja sillä hyvä.

3 kommenttia:

  1. Voimia ja haleja, toivotaan että pääset pian hoitojen pariin.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Muppa. Pitää jännittää ensi viikko vielä verikokeissa ja sisätautilääkärissä mitä sanovat, mutta kuukautiset alkoi, joten eiköhän tämä tästä.

    VastaaPoista