perjantai 9. syyskuuta 2011

Mittoja

Unohtui eilen kirjata ylös Laihdutus-tekstiin tämän viikon mittoja.

Koska näyttää paljon mukavammalta, kun on jotain laihduttavaa kerrottavaa, tässä tämän päivän luvut suhteessa viime marraskuun ihan ensimmäisiin lukuihin.

Käsivarsi (vasen hauis) 30 cm (-4 cm)
Ranne 14 cm
Rinnanympärys 96 cm (-4 cm)
Vyötärö 77 cm (-4 cm)
Lantio 100 cm (-13 cm)
Reisi 65 cm (-16 cm)
Nilkka 20 cm

Viime mittauksesta tekstissä Laihdutus, osa 26 käsivarsi ja lantio ovat molemmat kutistuneet yhden sentin ja reisi jopa kolme senttiä. Silloin en mitannut vyötäröä enkä rinnanympärystä. Lisäsin tähän listaan huvin vuoksi ranteen ja nilkan ympärysmitat, vaikka en ole niitä aiemmin mitannut enkä usko niistä pystyvän lähtemään läskiä.

Näyttäisi siltä, että läskiä lähtee mukavasti juuri sieltä, missä sitä eniten onkin. Käsivarresta tosin saisi lähteä vauhdikkaammin, ne on ärsyttävän paksut. Itselleni on yllätys tuo rinnanympäryksen pieneneminen, joutuukohan tässä vaihtamaan kuppikokoa jossain vaiheessa. Sama kuppikoko ja ympärysmitta ovat olleet minulla koko aikuisikäni huolimatta lantion leveydestä, mutta ehkä laihduttaminen sitten ottaa läskiä pois tasaisesti myös rinnoista ja minusta tulee pikkurintainen pikkutyttö kun tarpeeksi laihdun. Olisihan se vaihtelua.

Kohta lääkäriin kuulemaan tuomio sydämeni tilasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti