torstai 23. joulukuuta 2010

Pikkuhuomioita XXII

Istuskelin jouluruuhkassa metrossa ja mietin miehiä. Tai sillä hetkellä vastapäätä istuvaa nuorta miestä. Miksi miehillä on niin kova tarve kosketella penistään julkisilla paikoilla?

Kuulostipa se provosoivalta. Tarkoitan tuolla kuitenkin ihan luonnollisia asioita; miehellä on liian kireät housut, hän istuu hankalasti niin, että munat jää puristuksiin ja niiden asentoa pitää korjata... Tai sieltä kutittaa ikävästi ja raapia pitää heti. Mutta silti. Kuinka usein olenkaan nimenomaan julkisissa liikennevälineissä nähnyt erityisesti nuorten miesten rapsuttelevan ja kourivan itseään. Ja kun se ei riitä, että asentoa korjaa kerran, vaan se pitää tehdä useasti matkan aikana. Samalla mies usein katselee yhteen pisteeseen. Ahdistavinta se on, jos se piste sattuu olemaan minun kasvoissani. Vasta kun penis on saatu oikealle paikalle miehen katse lähtee vaeltelemaan.

Toisinaan miehet, jotka istuvat jalat levällään, myös naputtelevat tuolinsa reunaa jalkovälissään. Sitä harrastavat erityisesti hoppari-tyylisesti pukeutuvat ja musiikkia kovaa kuuntelevat nuoret miehet. Varmaankin se yrittää esittää, että on rytmi sormissa ja samalla saa tekemistä käsille. Vierestä katsoessa se kuitenkin näyttää siltä, että tyyppi aikoo masturboida housujensa läpi.

Kirjoittaessani tätä tunnen itseni rouva siveyden sipuliksi. Onhan miehillä oikeus helpottaa ikävää asentoaan. Mutta en minäkään ala julkisesti kaivella rintojani, vaikka ne usein valuvat varsinkin juostessa ja mieli tekisi korjata niiden asentoa rintsikoissa. Teen sen vessassa tai kotona. Pienen korjauksen ymmärtää, mutta se jatkuva kaivelu, jopa koko 20 minuutin metromatkan ajan. Siinä tuppaa tulemaan kovin objektiolo, kun mies tuijottaa kasvoihin tai rintoihin ja kaivelee muniaan suoraan silmien edessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti