torstai 16. joulukuuta 2010

Askel eteenpäin

Nyt on uudet testit otettu kuukautiskierron alkuvaiheessa ja samalla tarkistettu sairaalabakteeri. Tulokset kuulen sitten tammikuussa lääkärin vastaanotolla. Väliin mahtuu joulu, uusi vuosi ja ovulaatio. Jännittää.

Sairaalabakteeritestit olivat ehkä vastenmielisimmät testit mitä minulle on tehty. Ensimmäisen kerran ne vielä menivät, kun hoitajana oli vanhempi, äidillinen nainen. Testit pitää ottaa kahtena peräkkäisenä päivänä, joten kävin labrassa kahdesti.


Toisella kerralla hoitajana oli minua nuorempi nainen, joka sisään astuessani katsoi päästä varpaisiin arvioiden vaatteitani ja olemustani. Olen huomannut hoitajiksi hakeutuvan tuontyyppisiä(kin) ihmisiä melko runsaasti. Yhdellä sanalla kuvattuna heitä voisi kutsua luonteeltaan hienohelmoiksi. Joka tapauksessa hän sai oloni tuntumaan epämukavalta ennen kuin sanaakaan oli sanottu. Eikä olotila helpottunut, kun hän ei kyennyt sanomaan sanaa ”takapuoli” irvistämättä. Siinäpä sitten riisuuduin hänen edessään, jotta hän pääsi ottamaan testit.


Kun omakuvani alastomasta vartalostani on melko heikko ja olin saanut jo tuomitsevan ilmeen vaatetuksestani, voitte kuvitella miltä tuntui seistä puolialasti tuon naisen edessä. Ei enää ikinä uudestaan. Seuraavan kerran otan uuden jonotusnumeron, jos kohdalleni osuu hienohelmahoitaja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti