tiistai 18. syyskuuta 2012

Eteen päin

Raskaustesti oli tietenkin negatiivinen. Mikäpä muukaan.

Meidän klinikkamme tuntuu toimivan tehokkaasti ainoastaan noin syyskuusta marraskuuhun joka vuosi. Kaikkina muina aikoina saa kuulla tekosyitä ja viivästyksiä, mutta tähän aikaan syksystä asiat yhtäkkiä toimivat nopeasti. Sovimme jo hoitajan kanssa jatkosta: ei mitään turhia tarkastus- tai suunnittelukäyntejä, vaan suoraan uuteen PASiin heti tässä kierrossa.

Olemme edelleen kahden vaiheilla toteutetaanko kolmas hoitomme julkisella. Mikäli tietenkin tämä viimeinen PAS on negatiivinen (tai kuten itse oletan munasoluja ei saada edes sulatettua). Jos hommat sujuvat näin jouhevasti eli voimme päästä uuden hoidon alkuun jo tämän vuoden puolella ehdottomasti otamme hyödyn irti, mutta uudet tekosyyt vievät meidät kyllä nopeasti yksityiselle.

7 kommenttia:

 1. Voi ei :( Olen pahoillani. Toivottavasti pääsette PASsiin ja kaikki menee hyvin.
  Voimia pettymyksen kanssa.

  VastaaPoista
 2. Pahoitteluni negasta! :/ Niin ja hitaasti etenevistä hoidoista.

  VastaaPoista
 3. Harmittaa kovasti puolestasi :(

  VastaaPoista
 4. Kiitos.
  Kyllä mun voimat oli nyt tässä, en jaksa taistella. Tulee eteen mitä tulee, ei se tämän välinpitämättömyyden sumun läpi näy kuitenkaan. Nega ei tuntunut miltään. Kyyneliäkään ei tule vaikka kuinka yrittäisin. Tyhjyyttä sisällä.

  VastaaPoista
 5. Minusta tuntuu, että tiedä miltä sinusta tuntuu. Minä en itkenyt juurikaan pettymyksiä en ainakaan niiden ollessa akuuteimmillaan. Se viha ja pettymys yleensä purkautui sitten muissa kohdissa ja itku tuli ihan milloin sattuu ja yleensä ihan muista syistä.

  Sama tunnelukko jatkui sitten onnistumisenkin jälkeen. Lapsettomuus pistää ihmisen tosi koville.

  Kyllä sinä siitä vielä selviät jaloillesi.
  Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä. Olet ajatuksissa <3

  VastaaPoista
 6. Olen pahoillani pettymyksestä. Toivottavasti tunteet palaavat pian, sillä itkeminen parantaa. Minulla on tunnustus sinulle blogissani. http://kirsikkapuuhevonen.blogspot.fi

  VastaaPoista
 7. Kiitos Layla kunniasta! Olen otettu. Pitää perehtyä ja palata asiaan kunnolla tekstinä vähän myöhemmin. :)

  VastaaPoista