maanantai 22. maaliskuuta 2010

Laihdutus, osa 2

Päätin jättää Allin käytettyäni sitä vähän yli kaksi viikkoa. Vähän sen jälkeen kun olin kirjoittanut Allin käytöstä tänne vatsani meni aivan sekaisin enkä pystynyt pariin päivään liikkumaan julkisilla paikoilla. Se saattoi olla myös vatsatautia, jota kuulemma on liikkeellä mutta en uskalla ottaa riskiä ja aloittaa Allia uudelleen.

Painoni on laskenut yhden kilon, eli ei hurraamista mutta saavutus sekin. Aloinkin jo kyllästyä samaan lukuun vaa’assa. Vatsan sekoilu vain jätti hirvittävän turvotuksen, jota on vaikea piilottaa vaatteilla. Näinä päivinä päälläni on ollut varsin paljon mustia vaatteita. Osa housuista ei mene kiinni vyötäröltä, jotkut paidat ovat niin tiukkoja, että pelkästään istuminen saa ne nousemaan rintojen päälle jättäen navan paljaaksi. Ei todellakaan tunnu, että olen laihtunut kilon vaan että olen lihonut viisi. Vyötärö oli ainoa kapea paikka minussa ja nyt sekin on mennyttä. Laitan tänne ennen ja jälkeen - kuvia ensi viikolla.

Koska en viime viikolla juurikaan saanut pidettyä ruokaa sisälläni, ”korvaukseksi” ahmin viikonloppuna sipsejä ja suklaata. Sillä saattoi olla merkitystä turvotuksen pahentumiseen tai ainakin pidentymiseen. Puhumattakaan henkisestä krapulasta, joka vain pahenee aina kun satun vilkaisemaan mahani suuntaan. Maha on pahimmillaan jo pidemmällä kuin rinnat! Olen niin kateellinen ihmisille, joiden mahaturvotus on luokkaa ”avaanpa tämän tiukkojen farkkujeni napin”, kun omani on luokkaa ”vaihdanpa nämä normaalisti löysät verkkarini kahta kokoa isompiin”.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti