tiistai 10. huhtikuuta 2012

Ei

Suomessa ja arjessa jälleen. Vuoto alkoi viime torstaina, kesken Luge-kuurin. Ei olisi tarvinnut, mutta tein kuitenkin testin vielä perjantaina ennen kuin vuoto muuttui sameasta kirkkaaksi ja tiputtelusta tulvaksi. Taukoamatonta vuotoa tiheässä tahdissa siitä lähtien, edes yötä ei voi nukkua suurimmalla mahdollisella varustuksella käymättä vaihtamassa välillä. Kai se on hyvä asia, ei ainakaan endoa ole.

Hostellissa yhteisvessa oli pitkän käytävän toisessa päässä. Onneksi oli ihania ystäviä, joille sai purkaa pahaa oloaan ja valittaa käytännön hankaluuksista. Mikähän siinä on etten yksinkertaisesti osaa puhua naispuolisille ystävilleni näistä asioista vaan aina miehille?

En jaksa enää esittää positiivista. Voimat on loppu. Paras mahdollisuutemme meni tässä. Ei endoa, täydellisesti hedelmöittynyt munasolu, juuri oikeanlainen kohdun limakalvo. Minua ei vain ole tarkoitettu äidiksi.

7 kommenttia:

 1. :(
  Älä menetä vielä toivoasi. Toivon sydämeni pohjasta että teillä vielä lykky käy.

  VastaaPoista
 2. Kerttu, kyllä sut on tarkoitettu äidiksi. Toivottavasti susta sellainen vielä tuleekin. Älä vielä luovuta!

  VastaaPoista
 3. Kyllä se Kerttu sieltä vielä tulee :) Ei nyt kannata luovuttaa, paljon on vielä mahdollisuuksia!

  VastaaPoista
 4. Pöh. Nyt vaan nenä kohti uusia! Kyllä se vielä, voimahalit täältäkin!

  VastaaPoista
 5. Kiitos teille kannustuksesta. Ehkä tuohon elokuuhun mennessä olen minäkin saanut voimaa takaisin, juuri nyt ei jaksa uskoa mihinkään.

  VastaaPoista