keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Elämää negan jälkeen

PAS-suunnitteluaika varattu, seuraava vapaa aika klinikalla elokuun puolivälissä. Itse PAS tapahtuu sitten aikaisintaan syyskuussa. Jälleen yksi kateuden ja toivottoman odotuksen täyttämä kesä edessä. Ehdin täyttää 32-vuotta ennen kuin voin edes toivoa ensimmäisen lapseni syntymää. Joopa joo, tässä hankitaan se suurperhe, josta on aina haaveiltu, koko ajan kovaa kyytiä.

Lyödäänkö vetoa, että tämän vuoden PAS tapahtuu samana päivänä marraskuussa kuin viime vuodenkin PAS oli ja kuten viime vuonnakin, neljästä munasolusta yksi tulee selviämään sulatuksesta.

2 kommenttia:

  1. Olen Kerttu tosi pahoillani tuosta negasta... :'( Aika outoa, että seuraavaan PASiinkin pitää odottaa noin kauan! Luulisi, että sen olisi ehtinyt tehdä ennen kesää, vai meneekö teidän klinikka jo aikaisin kiinni?

    VastaaPoista
  2. Niinhän sitä luulisi, ja toisen IVF:n suunnittelussa lupasivat, että enää ei tarvitsisi odotella pitkiä aikoja hoitoja ilman syytä kuten viime vuonna. Siinä meni taas yksi osa luottamusta lääkäreihin ja lupauksiin. Kesätauko on juhannuksesta elokuun ekaan viikkoon asti eli heti kun aukeaa päästään suunnittelemaan. Niin kuin PASissa olisi kauheasti suunniteltavaa - sen kuin teen ovulaatiotestejä ja ilmoitan kun on viivoja ja siinä se. Sanoisin syyksi idioottimaisen pompottelunhalun ja välinpitämättömyyden.

    VastaaPoista