perjantai 23. maaliskuuta 2012

Tunnustus

Kiitos Rowan ja Kypäräsydän tästä tunnustuksesta blogilleni. Arvostan suuresti tällaisia eleitä varsinkin niiden tullessa kirjoittajilta, joita myös arvostan.
1. Kerro linkin kera blogissasi, kuka lahjoitti sinulle tämän awardin
2. Kirjoita seitsemän random-faktaa itsestäsi
3. Lahjoita tämä sama award 15 muulle bloggaajalle/blogille

Faktaa:
1. Inhosin ennen valkoista väriä erityisesti sisustuksessa, nyt olen alkanut sietämään sitä pieninä annoksina (ei edelleenkään isoina seinäpintoina).
2. Mikään ei paranna vatsakipua, pahoinvointia tai muuta vatsan myllerrystä tehokkaammin kuin aito Fazerin Turkinpippuri.
3. Lempivärini on vaihdellut lapsuuden vaaleanpunaisesta teini-iän sinisten sävyjen kautta nykyiseen violettiin.
4. Häidemme teemavärinä oli tumma violetti, jonka käyttö onnistui mielestäni oikein hyvin.
5. Kaipaan järjestelytekemistä, kuten häiden suunnittelua tai seminaarin järjestämistä. Tarvitsen projekteja pitääkseni mielen virkeänä.
6. Tykkään leipomisesta, erityisesti ruisleivän tekemisestä ja haluan tulevaan kotiimme puilla lämmitettävän leivinuunin.
7. Täytän ihan pian 31 vuotta ja ensimmäistä kertaa elämässäni en aio mitenkään juhlistaa synttäreitäni.

Haluan antaa tämän tunnustuksen muutamalle blogille, jotka ovat toki jo saaneet tämän aiemmin muilta. Mutta haluan nyt vielä tuoda esille niitä blogeja, joiden kirjoittajat ovat yrittäneet jo pidempään lasta ja jaksaneet kannustaa muita blogaajia omista, raskaistakin taakoista huolimatta:

Mökö on pieni, mököä ei vielä ole-blogi, Pihlajapuun katveessa-blogi, Kypäräsydän-blogi ja Tuuliviirityttö tahtoo-blogi.


Edit: en tiedä miten onnistuin jättämään tästä tekstistä viimeisen lauseen pois, mutta nyt uusin silmin huomasin heti sen puuttuvan.
"Lisäksi haluan antaa tunnustuksen vielä yhdelle blogaajalle, joka on kulkenut matkassani lähes blogin alusta saakka: Rouva Rubiinille."

2 kommenttia: