maanantai 4. kesäkuuta 2012

tamti daa

Suuri yllätys, eilen illalla alkoi verenvuoto. En ole tehnyt testiä enkä ajatellut tehdäkään. Pelkkää rahanmenoa tuhlata testejä ollakseen varma verenvuodon laadusta.

Omituista kyllä normaalia vatsakipua ei ole ollut lainkaan. Sen sijaan jo useamman päivän ajan on sisäreisiin säteillyt outoa kiputuntemusta. Samanlaista epämiellyttävää paineen tuntua ja pistelyä kuin tuntuu virtsarakon luona, jos ei ole päässyt vessaan pitkään aikaan. En oikein tiedä mitä tuosta pitäisi päätellä. Kipu oli eilen illalla todella kovaa ja otin siihen särkylääkkeen, mutta tänään se on ollut paljon lievempää. Olin varautunut viettämään kipupäivän, mutta nyt en tiedä uskaltaisiko kuitenkin lähteä pyöräilemään vai pahentaako liikunta olotilaa.

Todennäköisyys raskaudelle olikin kovin pieni. Anteeksi kaikki te ihmiset, jotka olette täällä blogimaailmassa tulleet kovin rakkaiksi. En ole pystynyt seuraamaan blogejanne kovinkaan säännöllisesti viime aikoina enkä kommentoimaan, vaikka olisinkin lukenut. Pää kaipaa nyt lepoa näistä asioista. Maanantaina vielä PAS-suunnittelua, sitten aivolomaa.

Jospa ottaisi vaihteeksi laihduttamisen tosissaan...

1 kommentti:

  1. Itsekin kartan turhanpäiväistä testaamista, mutta sinun tilanteessasi jopa saattaisin tehdäkin. Varsinkin, jos sulla oli kuitenkin se varhainen ovulaatio tässä kierrossa, niinkuin aiemmin pähkäilit niin eikös siinä tapauksessa normi vuotokin ois ollut vähän aikaisemmin liikenteessä...?!

    Kukin toki tyylillään, mutta eikös tuo himppasen poikkeuksellista ole, erilaista kuin yleensä kuten kuvailit...?

    VastaaPoista