lauantai 2. kesäkuuta 2012

Kuukautisia odotellessa

Kuukautisten olisi pitänyt alkaa tänään. Verenvuodon sijaan olen viettänyt aikaa oksentaen. Nyt paha olo alkaa olla ohi, mikä ei ole tyypillistä oksennustaudille. Yksi miinus kaksi on tunnetusti vauva.

Odottelen vielä huomiseen ennen kuin kovasti huolestun kuukautisten puuttumisesta. Sen jälkeen pitää odottaa maanantaihin, jotta pääsen lähiapteekkiin ostamaan uusia raskaustestejä. Vai pitäisiköhän käväistä keskustassa joka päivä auki olevassa apteekissa.. Ainakaan tämän päivän sateinen ja tuulinen sää ei kyllä houkuttele lähtemään liikkeelle. Mutta huomenna asiaa voisi jo harkita. Miten nuo raskaustestit on aina loppu kun niitä kaipaa, vaikka kuinka ostaisi isoja kasoja varastoon?

Sillä välin elämä jatkuu kuin mitään erikoista ei olisi tapahtumassa. Kesäsuunnitelmat edistyy; lennot on varattu ja maksettu pienelle kesämatkalle ystäviä katsomaan ja pääosa lomasta vietetään oman mökin ympäristössä marjoja keräillen. Viimevuotisia mustikoita on edelleen pakkasessa, joten tänä vuonna kerätään vähän vähemmän, mutta mansikoita haetaan se 10 kg mansikkatilalta ja ahomansikoita kerätään niin paljon kuin ehditään. Mustaherukka- ja puolukkamehut on myös lopussa ja tänä vuonna haluan herukoita pakkaseenkin.

Lakkasuolle en taida tänä vuonna ehtiä, kun kesätyö alkaa jo heinäkuun puolella ja vie koko loppukesän. Ehkä mies voisi aktivoitua ja käväistä soilla ilman minua.. Karpalot sen sijaan aion ostaa torilta tänäkin vuonna, niiden keräämiseen ei kärsivällisyys riitä. Tyrnit ja omenat saadaan loppukesästä appivanhempien pihalta. Hilloa pitää keittää vähän enemmän tänä vuonna ettei ihan lopu kesken. Puolukoita omat vanhempani keräävät aina liikaa, kun niitä on niin helppo kerätä, joten pakko ei ole ehtiä niitä itse keräämään. Ai niin ja vadelmat, nekin lienee kypsiä mökkeilyn aikaan.

Siinäpä ne tärkeimmät kesäsuunnitelmat. Ehkä vähän yksioikoista, mutta ainakin rauhallista. Lisäksi pitää käydä kesätenteissä, edistää gradua ja miettiä hyviä selityksiä Kelalle kun syksyllä taas kyselevät puuttuvien opintopisteiden perään. Yritin kyllä kovasti saada tarpeeksi kasaan, mutta pari pistettä jäi puuttumaan kun en saanut yhtä esseetä millään valmiiksi ajoissa.

4 kommenttia:

 1. Jännittävää... toivottavasti kuukautisia ei ala näkyä! :)

  VastaaPoista
 2. Voi vitsi, tuohan on jännittävää. Viimeaikoina on ollut plussatuulta pidempään yrittäneiden blogeissa, joten josko sitä olisi puhaltanut tännekin?

  VastaaPoista
 3. Pidän peukkuja, että saisin pian onnitella!

  VastaaPoista
 4. Huiii! Onpa jännää! Voi kunpa toisit plussatuulet takaisin ja vähän toivoa tähän toivottomaan tarpomiseen lapsettomuuden tiellä. Peukut tanassa täällä!

  VastaaPoista