tiistai 12. kesäkuuta 2012

PAS-suunnitelma

Kävin eilen tuhlaamassa aikaa ja rahaa polilla. Tiukka suunnitelma, jota ei voitu sopia puhelimessa pari kuukautta sitten. Soitan polille, kun ovulaatiotikku näyttää sopivalta, kunhan se ei tapahdu ennen elokuun puoliväliä. Eli luonnollista kiertoa kytätään, mutta vasta polin kesätauon jälkeen.

Ensinnäkin PASn olisi voinut tehdä jo ennen polin kesätaukoa edelliseen ovulaatioon (jota ei tainnut tulla ollenkaan, joten siinä mielessä ei harmita). Hidastus oli tämän suunnittelukäynnin ajanvaraus; ei ollut aikaa aiemmin suunnitteluun. Toiseksi tiesin tuon suunnitelman jo ennen polille menoa. Ainoa uusi asia oli, että ultrassa näkyi selkeä varhaisen kierron vaihe ja 10mm mollukka vasemmalla. Tieto tulevasta ovulaation suunnasta maksoi minulle sen vajaa 30e ja lähes tunnin ajasta matkoineen keskellä päivää katkaisten kaiken mitä olin tekemässä.

Ikävä vain, että olen juuri elokuun töissä. Työvuoroja tehdään nyt, koska tulen tuuraamaan kesälomalaisia. On kovin epätodennäköistä, että saisin itselleni sijaisen yhden-kahden päivän varoitusajalla. Eli ovulaation ja sitä kautta PASn pitää osua sellaiseen viikonpäivään, jossa minulla on etukäteen määritelty vapaapäivä. Onneksi suurin osa vapaista tulee olemaan viikolla, se suurentaa todennäköisyyttä hyvälle onnelle. Polilta eivät luvanneet mitään joustoa PASn kellonaikoihin, labrassa kuulemma menee sulatukseen tietty aika ja sillä hyvä. Ei auta kuin pitää sormet ristissä ja toivoa parasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti