lauantai 24. heinäkuuta 2010

Pikkuhuomioita X

Lomakuume jo polttelee, kun olen päässyt käymään mökillä tällä viikolla parin vapaapäivän ratoksi. Miten ihana Suomen kesä voikaan olla. Ja miten ihanaa on, kun sen pääsee kokemaan eri puolilla Suomea; lomailu saaristomerellä Turun lähistöllä on aivan erilaista kuin lomailu Saimaan rannalla. Ensi viikolla onkin virallinen lomani, joka kestää peräti viikon. Vielä neljä päivää töitä sitä ennen.

Tässä pari arjen piristäjää; ehkä parhaimpia blogeja mitä minä olen löytänyt.
Musta Heppa
Mummo

Mustaa Heppaa seuraan aktiivisesti, joidenkin sarjojen kohdalla ei vain voi olla nauramatta ääneen. Usein myös jaan ystävälleni parhaita paloja ja juttelemme niistä. Harva sarjakuva pystyy samaan.

Mummossa on melko harvoin uusia kuvia mutta silloin tällöin sekin osuu naulan kantaan. Ainoa mikä Mummossa vähän ihmetyttää on lukijoiden kommentoinnit. Miksi niin monella on tarve kertoa omasta mummostaan kaikille? Jotain pikkumuistoja, joilla ei ole muille mitään merkitystä tai surua siitä, ettei koskaan tullut jutelleeksi ”tärkeistä asioista” (mitä ne ikinä ovatkaan) mummonsa kanssa ennen tämän kuolemaa. Miksi mummo nyt yhtäkkiä on niin kovin tärkeä ja muistettava ihminen? Miksei hän ollut sitä eläessään?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti