torstai 17. kesäkuuta 2010

Ovulaatiotesti

Asioiden hidasta kehitystä tuskaillessani eksyin googlettamaan ovulaatiotestin. Sitä kautta löysin kaipaamani kaupan: edullisia ovulaatiotestejä isoissa paketeissa. Onko jollakin kokemuksia Mammaksi-verkkokaupasta? En ole vielä tilannut sivuilta, mutta ajattelin kokeilla halvimpia liuskoja pienen paketin alkuun. Jos niitä on hankala käyttää, seuraavaksi tilaan puikkoja. Voin unohtaa oudot markettien 40e ovulaatiotestit ja kokeilla edullisemmin onko testistä mitään apua.

Masentavaa testissä on, että niitä sivuston mukaan kuluu yhden kuukauden aikana 5-6 kappaletta. Eli useampana päivänä pitää kytätä sopivaa olotilaa. Vasta nyt ymmärrän ne tv-ohjelmat, joissa (amerikkalainen) pariskunta yrittää saada lasta ja nainen rynnii vessasta tikun kanssa ja pariskunta harrastaa kiireesti seksiä, jonka jälkeen nainen nostaa jalat ylös. Toivottavasti meillä ei koskaan tule ihan niin epäromanttista yrittämistä, vaikka testejä alkaisinkin käyttää.
Toivo nostaa jälleen päätään sisälläni, vaikka yritän olla innostumatta. Ehkä testit ovatkin väylä lapsensaantiin ja heti tärppää kun niitä käyttää. Pessimisti minussa ei usko testien voimaan, mutta positivisti voittaa ja laitan testit tilaukseen saman tien.

2 kommenttia:

  1. Minulla ei ole tuosta kaupasta kokemusta, mutta tilasin äskettäin Raskauskeiju-sivustolta tukun testejä ja vain odottelen että niitä pääsisi käyttämään :) Menekki yhden kierron aikana on varmaan kova joten niitä joutuu epäilemättä tilaamaan kohta lisää (ellei sitten onnista).

    VastaaPoista
  2. En tehtinyt vielä tällä kierrolla testata montako kuluu, pitää odottaa kuukausi. Ei kehdannut mökillä alkaa kavereiden nähden testejä levittelemään. :)
    Kerro ihmeessä, kun olet testannut miten niitä kuluu ja onko käyttö helppoa (tilasitko liuskoja vai puikkoja?), kiinnostaisi kuulla.

    VastaaPoista