keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

Laihdutus, osa 4

Käväisin laihdutusyritykseni loppupunnituksessa viikonloppuna, vaikka en olekaan ehtinyt käyttää aikaa syömisen miettimiseen saati urheiluun. Ainoa urheilu, jota olen kolmen viime viikon aikana saanut on työpaikan kolmen kerroksen ravaaminen edestakaisin portaissa. Edes Wiitä en ole jaksanut pelata, iltaisin vain kaadun nukkumaan kun pääsen töistä.

En kuitenkaan halunnut jättää Nepalin kampanjan loppupunnitusta väliin, yksikin laihdutettu kilo on 15 euroa. Vähän pelotti mahtaako tuloksena olla kohonnut paino, mutta olen sentään laihtunut kolmisen kiloa kevään mittaan. Tuli hyvä olo ajatuksesta, että olen tienannut nepalilaisten avuksi 45 euroa. Olisinhan voinut yrittää enemmän mutta kun on sitä sun tätä tekosyytä. Väsyttää ajatuskin, että olisi pitänyt tarkkailla syömisiä paremmin, tai lähteä 10 tunnin työpäivän jälkeen lenkille. Huomattavasti helpompaa on ollut syödä töissä patonkia koneen ääressä, tai keittää vettä ja syödä nuudeleita päivästä toiseen. Ja kotiin päästyä joko tulla Hesen kautta tai olla syömättä ja vain nukkua ne viiden tunnin yöunet ennen seuraavaa työpäivää.

Opiskelijarytmiin tottuneena on ollut haastavaa jaksaa olla töissä viisi päivää viikossa aamusta iltaan. Tahti vielä koveni viime viikolla, nyt töissä menee viikonloputkin ja vapaata on luvassa vasta vähän ennen juhannusta. Toivon, että kova työnteko myös laihduttaa, kun napostelu on väkisin jäänyt vähemmälle ja tulee hyötyliikuntaakin enemmän kuin ennen. Ainakin se tietää rahaa pitkästä aikaa.

Nyt kun suuret juhlat töissä on vihdoin kunnialla saatu päätökseen mahdollisesti ehdin enemmän kirjoittelemaan tännekin. Vielä kun saan univelat nukuttua pois on maailma jälleen kaunis paikka. Eli nukkumaan heti kun tämä on kirjoitettu.

Tässä vielä linkki uutiseen koskien Nepalin lukutaitokampanjaa:
http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2010/05/laihdutetut_kilot_muuttuvat_nepalilaisten_lukutaidoksi_1722502.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti