perjantai 18. lokakuuta 2013

Nipistely vatsassa

Viimeiset päivät Luge-hoitoa ennen raskaustestiä tiistaina. Alan olla ihan vainoharhainen vatsan nipistelyn suhteen. Olotila mahassa on muuttunut lukemattomia kertoja enkä enää tiedä mihin uskoa. Suurin osa nipistelystä alavatsassa johtunee ruuansulatuksesta - niin kuin jo aiemmin sanoin se ei ole ollut ihan kunnossa viime aikoina.

Vatsa on kestoturvoksissa. Sitä ei saa edes vedettyä sisään hengitystä pidättämällä. Heti kun vatsaa EI nipistele olen kauhuissani, että nyt siellä ei siis ole sitä alkiota. Heti kun sitä nipistelee asiat on hyvin. Kunnes nipistely yltyy kivuksi. Tänään vatsa on ollut kipeä. Mahtaako se tarkoittaa, että olen syönyt huonosti ja suoli temppuilee vai orastavia menkkakipuja? Vai alkion taistelun tiukinta vaihetta?

Kauhea ongelma: edessä on vapaa viikonloppu pitkästä, pitkästä aikaa. Ei tarvitse viihdyttää ketään eikä mennä minnekään, saa vain möllöttää kotona. Kunpa viikonloppu tuntuisi oikein pitkältä ja saisi rentouduttua kunnolla. Mutta sitten toisaalta: tule jo tiistai ja raskaustesti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti