keskiviikko 8. elokuuta 2012

Vihaa, kiukkua, pettymystä

Klinikka "aukesi" kesätauolta maanantaina. Ovulaatio oli maanantaina, kirkkaanpunainen viiva testissä. Järjestin vapaata keskelle työpäivää, jotta pääsisin käymään kaupungissa PAS:issa. Kaikki oli kuten oli sovittu viime käynnilläni lääkärin kanssa - sillä käynnillä jonka ainoa tarkoitus oli sopia tämä asia.

Kukaan ei vaivautunut ilmoittamaan minulle (esimerkiksi omilla nettisivuillaan), että vaikka klinikka aukesi, lääkärit eivät ole töissä. Heillä on kolmen päivän koulutus, jonka sain tietää vasta kello 8.30 maanantaiaamuna pitkällisen soittokierroksen jälkeen. Väkisin tulee mieleen, että he tekevät tätä ilkeyttään. Jatkuvasti nostavat toiveita uudesta yrityksestä vain päästäkseen murskaamaan ne takaisin alas mahdollisimman julmasti ja yllättäen. Ilmeisesti näille kiduttajille ei riitä, että negatiiviset testit tekevät pahaa jälkeä, vaan heidän pitää käyttää kaikkia mahdollisia keinoja toisten pahoinvoinnin lisäämiseksi. Ilkeyden vaihtoehto on vain välinpitämättömyys ja se on vielä hirveämpää kohdata kuin ilkeys.

Mietinnässä tällä hetkellä on mistä saisimme rahaa yksityiselle klinikalle menemiseen. Pitänee ottaa opintolainaa. Ei ihminen vain millään pysty kestämään tällaisia yllätyksiä ja typeriä viivytyksiä jatkuvasti.

3 kommenttia:

 1. Tämäkin vielä... Vähintä mitä olisi voinut tehdä niin todellakin edes ilmottaa asiasta vaikka verkossa - se tavoittaisi nykymaailmassa jo aika monen... Tökeröä puuhaa! :/

  VastaaPoista
 2. Opintolaina ei ole lainkaan huono vaihtoehto, vaikka toki ymmärrän ettei siihen haluaa. Omani meni aikoina Australian vaihtovuoteen ja myöhemmin terapian kustantamiseen (toinen ei mitenkään liittynyt toiseen :)) En ikinä kadu kumpaakaan, ja nyt talo-lainan rinnalla se opintolaina ei tunnu juuri missään.
  Jos se teillä lievittäisi kivut...

  VastaaPoista
 3. Olen pahoillani puolestasi. Välinpitämättömyys on hirveää. Ei tosiaan vaatisi paljoa esimerkiksi päivittää verkkoon noita tietoja. Suututtaa. Ei ihmisiä saisi kohdella noin.

  VastaaPoista