perjantai 17. elokuuta 2012

Saattaa aiheuttaa lapsettomuutta

Välttääksesi nyky-yhteiskunnan uhkat lapsensaantielimiisi, sinun tulee noudattaa näitä ohjeita. Lipsumista ei sallita, koska altistuminen väärille aineille pienessäkin määrin saattaa olla vahingollista. Haluathan sinä maksimoida lapsensaantimahdollisuutesi? Eihän luopuminen pienistä asioista ole mikään iso juttu. (Perustuu tutkittuun tietoon.)

Toimi näin:

Elä maaseudulla. Liikenteen ilmansaasteen on todettu vaikuttavan sekä naisten että miesten hedelmällisyyteen. Lisäksi kaupungeissa on liikaa sähkömagneettisia kenttiä, jotka myös vaikuttavat hedelmällisyyteen. On myös suositeltu varovaisuutta puulämmityksen kanssa, siitä syntyvät pienhiukkaset voivat olla suurena määränä vahingollisia. 

Edellä mainittujen kenttien vuoksi kaikki langattomat laitteet ovat kiellettyjä. Eli luovu myös kännykästä. Talossasi ei myöskään saa olla mikroaaltouunia, tai et ainakaan saa oleskella sen läheisyydessä sen ollessa päällä eikä sinne missään tapauksessa saa laittaa muoviesineitä kuumumaan. Kannettavat tietokoneet on kiellettyjä erityisesti miehiltä. Ylipäänsä vähäinen sähkölaitteiden määrä on hyväksi.

Älä syö mitään ruokaa, mikä tulee metallipurkista. Erinäiset metalliyhdisteet saattavat aiheuttaa lapsettomuutta. Myös muovissa säilytetyt elintarvikkeet on kielletty. Erityisen paha on muovissa säilytetty neste, kuten vesipullo. Säilytä nesteet aina ja pelkästään lasipulloissa äläkä osta kaupasta nesteitä, jotka eivät ole lasipulloissa. Myös kartonkipakkaukset on kielletty, koska metalli- sekä muovivuoraus voivat olla lapsentekoelimillesi vaarallisia.

Hanasta tulevassa vedessä saattaa olla liikaa lapsettomuutta aiheuttavia aineita. Älä siis juo hanavettä keittämättä sitä. Turha kaiketi mainitakaan, että suoraan lähteestä kannettu vesi saati järvivesi kuuluvat kiellettyjen listalle. Kaivoista nyt puhumattakaan. Kaupan vedet seisovat muovipulloissa, joten ne on jo sen puolesta ehdottomasti vaarallisia. Oikeastaan olisi viisainta jättää koko vedenjuonti sikseen.

Ruuanvalmistuksessa älä käytä valurautapannua, siitä saattaa irrota haitallista metallia. Älä myöskään käytä teflon-tuotteita, koska niistä nyt ainakin irtoaa myrkkyjä ruokaasi. Myöskään muovista veden-, kahvinkeitintä ei saa käyttää, koska edelleen, muovista irtoaa kuumennettaessa haitallisia aineita. Älä käytä myöskään metallista vedenkeitintä. Alumiiniset astiat on paras jättää hiekkalaatikkoleikkeihin. Ainoa lähes turvallinen tapa lämmittää ruokaa on ruostumattomasta teräksestä valmistetut kattilat, nekin vain koska vielä ei ole todistettu niiden saattavan aiheuttaa lapsettomuutta. Täten saat myös syödä ruokasi metallisilla ruokailuvälineillä. Myös keraamiset lautaset käyvät sekä puiset ruuanlaittovälineet. Kunhan ne puiset on käsitelty oikealla tavalla ja pesty tehokkaasti.

Luovu kofeiinia sisältävistä juomista. Jotain plussaa, kahvinkeittoastiaongelma häviää koska et saa juoda kahvia etkä teetä.

Leipoessasi vältä muita kuin täysjyväluomutuotteita; käsitellyssä viljassa on kaikenlaista vaarallista. Ja unohda edelleen ne muoviastiat, luota lasiin. Metalliset sähkövatkaimet sun muut on luonnollisesti kielletty. Äläkä missään tapauksessa erehdy käsittelemään raakaa kananmunaa! Erityisen vaarallinen leivontaväline on pullasuti, sen muovisista harjaksista irtoaa kaikkea mahdollista myrkkyä pulliisi. Eikä mikään myrkky ole vakavastiotettava, jollei sen varoituksissa olisi tärkeä ”saattaa aiheuttaa lapsettomuutta”.

Lopeta punaisen lihan syöminen, mutta muista huolehtia foolihapon saannistasi. Älä kuitenkaan korvaa lihan b-vitamiinia monivitamiinitableteilla, koska A-vitamiinin liikasaanti on puolestaan vaarallista sinulle.

Soija on myöskin kiellettyjen ruokien listalla. Ainakin runsas soijan syönti saattaa tuoda elimistöösi epähaluttavia aineksia ja siten aiheuttaa lapsettomuutta.

Liiallinen maitotuotteiden kulutus on ongelma, mutta koska sinä olet jo lopettanut kaikkien mahdollisten säilytyspurkkien ostamisen, et voisi ostaa maitoa muutenkaan. Paitsi raakamaitoa suoraan tilalta omaan desinfioituun lasipulloosi, mutta siitähän saa tietenkin EHECin ja varmasti sekin on lapsettomuutta aiheuttava jollakin tavalla.

Puutarhanhoito on erittäin vaarallinen harrastus, lannoitepusseissa on tutkitusti lapsensaantia mahdollisesti haittaavia tuotteita. Unohda siis suosiolla itse kasvatetut kasvikset.

Muista myös tarkkailla asuntosi hengitysilman laatua. Asunnossasi ei saa olla muovimattoja, ainakaan jos matto on liimattu paikalleen vuosien 1988-1995 (tai jotain sinne päin) välillä. Jotakuinkin tuohon aikaan käytetyn liiman koostumus saattaa aiheuttaa hengitysoireiden lisäksi myös lapsettomuutta. Varmuuden vuoksi olisi turvallista välttää kaikenlaisia muovituotteita keittiön lisäksi myös sisustuksessa.

Ruokavaliostasi puuttuu näiden rajoitusten myötä runsaasti maito- ja proteiinituotteita, mutta pyri silti syömään monipuolisesti, jotta mikään puutostauti ei uhkaa lapsentekoelimiäsi. Äläkä vahingossakaan kerrytä yhtäkään ylimääräistä kiloa! Toisaalta et saa olla liian laihakaan, etkä himourheilija. Sinun pitää ymmärtää liikkua juuri sopivasti eikä liikaa tai liian vähän.

Lisäksi miehet eivät saa oleskella imurin läheisyydessä.

8 kommenttia:

 1. Hehe! Ilmeisesti mies saa kuitenkin syödä maitotuotteita, ainakin jogurttia http://varpajaisiaodotellessa.blogspot.fi/2012/07/kaikkea-kannattaa-kokeilla.html

  Kattava lista, vain yksi aika tärkeä on päässyt unohtumaan: ÄLÄ TUPAKOI.

  VastaaPoista
 2. Kiitos ihmiset. :) Jätin tarkoituksella tupakoinnin ja alkoholin pois listasta, ajattelin ettei ne kuulu "tavalliseen elämiseen" (tai miten sen nyt sanoisi kauniisti).

  VastaaPoista
 3. Huhu. Naurattaa ihan, kuinka paljon sitä oikeasti on tehnyt lapsensaannin todennäköisyyttä edistääkseen, tiedostaen ja tiedostamatta :D

  Asutaan maaseudulla, ei ole mikroa, käytetään mahd. vähän muoviastioita, vettä ei juoda suoraan kraanasta vaan se puhdistetaan suodattimella varustetussa kannussa, teflon-pannut ovat pannassa ja ruuanlaittovälineetkin ovat lähestulkoon kaikki puisia tai metallisia, soijaa vältetään, syödään paljon luomua, maitoa ostetaan lähitilalta jne.

  Saako tästä valittaa johonkin, kun ei silti ole lasta näkynyt eikä kuulunut? ;)

  VastaaPoista
 4. Tuo viimeinen lause kuullostaa siltä kuin sun mies olisi päässyt sen tuonne loppuun lisäämään ;)

  Mun on turha varmasti haaveillakkaan lisääntymisestä - juonhan parhaillaankin ED:iä MUOVIPULLOSTA..!

  VastaaPoista
 5. Jep, meilläkin on kotona kokonaista kaksi kännykkää ja langaton netti, joten sähkömagneettiset kentät täyttää asunnon. Asutaan kaupungissa ja pihan vieressä kulkee melko tiheään liikennöity tie. Kaikki ei ole aina oma valinta, elämäntilanteet määrää asuinpaikkaa. Maallakaan asuva ei saisi asua liian lähellä lähetintornia (vai miksi niitä nyt kutsutaan) ja niitähän on joka puolella Suomea. Tutkimuksissa ei määritellä mikä on liian lähellä, mutta maallikkojärjellä voisi päätellä, että mikäli kännykässä on täydet kuuluvuudet koko asunnossa olet liian lähellä? En tiedä.

  Viimeinen lause on kommentti siihen miten innokkaasti tutkitaan kuinka paljon kodinhoitovälineet vaikuttaa miesten siittiöntuotantoon - en ole löytänyt vastaavia tutkimuksia naisille tehtynä.

  VastaaPoista