tiistai 18. maaliskuuta 2014

Tulisilla hiilillä

Tärkeät miehet ovat kokoustaneet eikä meille ole ilmoitettu mitään!
Järki sanoo, että on vielä varhaista hätäillä, viesti saattaa tulla tämän päivän aikana. Tunteet huutaa kurkku suorana kauhusta eikä kuuntele järkeä. Tässä tuntee itsensä hyvin jakomieliseksi.

Vanhempani kävivät Pelan tapaamisessa ja olivat hyvin tyytyväisiä sen antiin. He saivat paljon uutta tietoa; adoptioprosessi on heille vielä melko tuntematon, vaikka halua uuden oppimiseen onkin. Tärkeimpänä antina illalle he kuitenkin mainitsivat keskustelut muiden kanssa. He olivat puhuneet jo adoptiolapsen saaneiden isovanhempien sekä odottajien isovanhempien kanssa. Mikäli joku teistä lukijoista oli paikalla tai vanhempanne, kiitos kun jaoitte omat tarinanne vanhempieni kanssa.

Minun viikkoni on kulunut kovin erilaisissa merkeissä. Kuluneet päivät voisi tiivistää loogis-matemaattiseen päättelytehtävään: mitä saadaan, kun yhdistetään kystaleikkaus, allergia rauhoittaville kipulääkkeille, ovulaatio kivuliaalta puolelta, noro-virus ja runsas verenvuoto?
Vihjeeksi voin sanoa, ettei vastauksena ole "rauhalliset yöunet" tai "miellyttävä viikonloppu".

2 kommenttia:

  1. Kuulosti älyttömän kivuliaalta yhdistelmältä! Toivottavasti "tärkeät miehet" soittavat mahdollisimman pian ja päästävät teidät piinasta.

    VastaaPoista
  2. Ei ole tullut mitään viestiä sosiaalityöntekijältä. En tiedä voiko siitä päätellä, että asiat on hyvin ja meidät hyväksytty jatkamaan prosessia vai yrittääkö sosiaalityöntekijä vielä jotain muuta kautta selvitellä asioita.
    Tuli vasta tänä aamuna mieleen, että jospa minä tai sosiaalityöntekijä muisti kokouspäivämäärän väärin eikä kokousta ole vielä ollut.

    Ja kyllä, kipua on. Ties monettako päivää jo.

    VastaaPoista