lauantai 16. helmikuuta 2013

Hitonmoista hommaa tämä lapsenhankinta

Puregon 900 IU maksoi uudella Kelakorvauksella noin 240 euroa. Eikä sekään olisi riittänyt näihin piikityksiin mikäli en olisi kikkaillut edellisillä putkiloilla. Turhauttavaa. Tänään ei onneksi enää tarvinnut sitä piikittää, pelkästään Orgalutran ja illalla Pregnyl.

Sähläsin taas Orgalutranin kanssa. Olen viidestä piikityksestä yhden onnistunut tekemään siististi. Sentään enempää ei tarvitse sitäkään laittaa. Tänään tökkäsin piikin verisuoneen, veri täytti ruiskun ja vedin sen kiireellä ulos. Mieheni otti piikistä ilmat ulos (ruiskuttelematta lääkettä ulos tällä kertaa) ja piikitin sen uudelleen eri kohtaan verineen kaikkineen. Ohjeen mukaan veristä lääkettä ei olisi saanut laittaa uudestaan vaan olisi pitänyt ottaa uusi piikki, mutta tämä oli viimeinen ruisku paketissa enkä todellakaan innostunut soittorumbasta lääkäriin näin lauantaina ja uudesta apteekkikäynnistä.

Punktio on maanantaina. Eilen ultrassa näkyi vasemmalla puolella vain yksi munasolu – mikä ei ollut yllätys. Oikealla on yhteensä toistakymmentä munasolua, saa nähdä moniko niistä tulee ulos ehjänä. Meillä on tänään juhlat, muutamia kavereita tulossa. Vähän jännittää miten saan Pregnylin piikitettyä illalla klo 23.00, jos meillä on vielä siihen aikaan paljon vieraita. Onneksi tänään on myös yhden kiinnostavan bändin keikka, jolle olemme menossa – ehkä vieraat lähtevät sinne jo ajoissa niin saan piikittää rauhassa. Olisi pitänyt muistaa tämä piikitysasia ennen kuin sopi juhlista, mutta eipä tullut taas mieleen. Vasta eilen muistin kun hoitaja antoi piikitysaikataulun.

Mikäli selviän punktiosta ilman pään sekoittavia myrkkylääkkeitä kirjoitan tuloksesta heti keskiviikkona kun tiedän moniko hedelmöittynyt solu saadaan pakkaseen. Edellisten kokemusten perusteella sanoisin, että myrkky sekoittaa pään ja vatsan niin etten kykene tietokoneelle päiväkausiin. Keskiviikkona suoraan polilta mennäänkin miehen kanssa adoptioinfoon, joten mies on ottanut päivän vapaaksi töistä. Ihan kiva saada seuraa polillekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti