tiistai 17. syyskuuta 2013

Uutta yritystä

Vuoto alkoi eilen iltapäivällä eli tänään soitan taas IVF-hoitajalle ja sovitaan uudesta yrityksestä PASiin. Raivostuttava kestoflunssa särkee edelleen poskionteloissa enkä keksi millä tästä pääsisi eroon. Kaksi antibioottikuuria ja kaikki yrttitietämykseni on kokeiltu eikä mikään auta. Tähän vielä päälle kovat kuukautiskivut niin voitte kuvitella kuinka paljon töitä tuli eilen tehtyä ja lähdinkö pyöräilemään luennolle iltapäivällä. En ole myöskään soittanut flunssasta lääkäriin, koska en yksinkertaisesti jaksa lähteä terveyskeskukseen. Huomenna on pakko selviytyä ruotsin tunnille, sieltä ei saa olla pois tai menettää suoritusoikeuden.

Tässä kehossa on toisinaan - useimmiten - liian raskasta elää. Olen ajatellut kysyä lääkäriltä pääsisinkö suolistobakteeritutkimukseen, jos saisin viimeinkin selville miksi mahani on ollut niin rasittava lapsuudesta lähtien eikä mitkään ruokavaliomuutokset tunnu auttavan pidemmän päälle. Se on sitten tulevaisuuden juttu kun nyt ensin paranen tästä vuosikymmenen flunssasta.

2 kommenttia:

 1. Ihana blogi sinulla :)

  "Mitä enemmän sinulla on ongelmia, sitä enemmän olet elossa."

  "Elämässä tulee aina eteen pieniä esteitä, jotka tuntuvat todella suurilta. Toisista pääsee yli, toisiin törmää aina uudestaan ja uudestaan. Mielenkiintoista, miten paljon helpommin luonteeltaan positiivinen ihminen etenee.

  Minusta tulee positiivinen alkaen tänään."

  Itsekkin voisin ottaa sinusta mallia :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos ja tervetuloa mukaan lapsihaaveilublogimaailmaan. :) Toivon ettet koskaan pääse tutustumaan omakohtaisesti lapsettomuuden synkimpiin puoliin.

  Tuossa lainaamassasi tekstissä on se hienous, että joka päivä voi aloittaa uudestaan olemaan positiivinen - saa mokata ja olla negatiivinen kunhan huomenna yrittää olla taas vähän positiivisempi.

  VastaaPoista