keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Tyhmä minä

Pitihän se arvata. Kun ei sitä ovulaatiota kuulu, vaikka aiemmin se on tullut säännöllisesti, alkaa arvuuttelu. Kuinka tyhmä pitää ihmisen olla ettei järjen sana millään ylety toiveisiin?

Hoitojen jälkeen on tullut yhdet oikeat kuukautiset, mutta nyttemmin olen kyseenalaistanut vuodon syyn. Sehän ei oikeastaan ollutkaan oikeiden kuukautisten kaltainen vuoto, vaan paljon pienempi. Vai oliko, ihan sama, päätän ettei ollut niin saan tukea huuhaa-teorialleni. 

En ole osannut selittää myöskään omituista pahoinvointiani aamuisin. Sehän ei siis selity flunssan sivuoireena. Tämä hirveä väsymys lihaksissa ei myöskään liity flunssaan eikä henkiseen stressiin saada esseitä valmiiksi ja opintopisteitä kasaan ennen kesää. Ei tietenkään. Kaikki oireet liittyvät omituiseen vatsapingotukseen, joka on vaivannut minua jo ainakin viikon. Ehdottomasti, näin sen täytyy olla. Pitää uskaltautua vaa'alle heti huomenna aamulla. Jos vaikka olisin lihonut, enkä tietenkään pullien ja juustokakun syömisestä. 

Idiootti! Liian kaukaa haettu, täysin päätön teoria! Lakkaa jo haaveilemasta! 

3 kommenttia:

 1. Testaa vain, ei se spekulaatio pään sisällä vaimene ilman sitä. Äläkä soimaa itseäsi siitä että nyt testaat. Toive on siellä, siitä huolimatta, vaikka ajatus tuntuukin täysin typerältä ja kaukaa haetulta..

  VastaaPoista
 2. Voi miten tutulle kuulostaa. Täällä on pieni pää tehnyt tepposet monesti... Ovista ei kuulu täällä(kään), kp huitelee päälle 30+. Noh, tuttua juttua tämä on minulle, kroppa ei toimi ja sillä selvä =(

  Tsemppiä sinne!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Junna ja Lumituuli myötätunnosta. Eipä siinä testissä tietenkään mitään näkynyt mutta tulipa nyt sekin mahdollisuus testattua.

  VastaaPoista