keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Pikkuhuomioita XIIX

Seurailen harvakseltaan "oikeiden" kavereiden blogien lisäksi lapsettomuudesta ja laihduttamisesta kertovia blogeja. Yksi blogi ei ole päivittynyt sitten elokuun.

Olen alkanut miettiä, mitä voisi olla tapahtunut bloginpitäjälle. Mitä jos tämä viime teksteissään lapsettomuuteensa ja parisuhteensa ongelmiin masentunut kirjoittaja onkin väsynyt elämään? Harmittaa, ettei ihmistä, jonka on oppinut tuntemaan netin välityksellä tavoita mitenkään. Tekisi mieleni kuulla hänen kuulumisiaan ja auttaa häntä piristymään, jos sellaiseen olisi tarvetta.

Blogin kirjoittamisen voi tietysti vain kiireidensä seassa lopettaa. Mutta olisi se mukava lopettaa jotenkin niin, että lukijat tajuavat blogin lopettaneen tai olevan pidemmällä tauolla. Pelkkä yhtäkkinen hiljaisuus saa vilkkaan mielikuvituksen kehittelemään lohikäärmeitä sun muita hirvityksiä. Oikeastaanhan muita bloggaajia ei tunne lainkaan. Tietää heidän syvimmistä ajatuksistaan joistain elämän osa-alueista mutta siinä se. Pitäisikö heitä tuntea? Miksi? Miksi ei? Ei sillä ainakaan tekstien lukemisen kannalta ole mitään merkitystä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti