keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Tänään se alkoi!

Piikitin tänään ensimmäistä kertaa Puregonia. Uusi hoito on todellakin alkanut. Uskoin sen todeksi vasta kun aamulla kaivelin piikitysvälineitä esiin.

Tarkoitus oli laittaa piikitysjutut valmiiksi illalla, mutta unohdin väsyksissäni koko asian. Nukuin yön huonosti kissojen ollessa erityisen aktiivisia päälläloikkijoita pitkin yötä. Aamulla mieli teki jäädä sänkyyn kunnes muistin piikitysasian ja nousin kiireellä ylös. Puregonia pitää piikittää maanantaihin asti aamuisin 225 IU. Vaikka tämä on kolmas hoitokierros ei asiat olleet mitenkään kirkkaassa muistissa aamusta suoraan sängystä noustessa. Päin vastoin.

Kun pienen etsimisen jälkeen löysin piikitysvälinekassin suoraan nenäni edestä – josta olin sitä etsinyt jo pariin kertaan ennen suurta ”löytöäni” – huomasin sterilointilappusten olevan lopussa. Toivottavasti ei nyt tule mitään pöpöjä kun en saanut pyyhittyä kumipäätä puhtaaksi. Pohdiskellessani tätä kuviteltua likaisuutta kissa päätti loikata pöydälle suoraan piikitysvälineiden päälle ja toinen vauhdilla perässä – niillä oli menossa aamupalan jälkeinen asunnon ympärijuoksu. Mielessä kävi muutama kaunis sana ja jokunen niistä tuli ääneenkin sanottua kissoille. Jännitti miten piikityksen käy; työntääkö jompi kumpi naamansa juuri väärällä hetkellä neulan eteen. Ei tänään, mutta mitenhän seuraavina päivinä... Olisipa mies kotona auttamassa!

Piikitys itsessään meni omituisen mallikkaasti vanhalla rutiinilla, mutta seuraava ongelma odotti vuoroaan. En saanut millään neulaa irti kynästä. En tiedä miksi se ei suostunut lähtemään korkin mukana irti vaan korkki pyöri tyhjää. Joku taito minulta näyttää puuttuvan. Pelkällä tuurilla se sitten lopulta lähti, varmaan huomenna taas sama taistelu edessä.

Maanantaina on vuorossa ensimmäinen ultra, jossa päätetään jatkosta. Jos kaikki menee hyvin punktio on 18.2. alkavalla viikolla. Varasin jo kaverin hakemaan minut sairaalasta ja henkisesti valmentaudun vastustamaan hoitajia, jotka tyrkyttävät lääkemyrkkyjään. Tällä kerralla en aio voida pahoin särkylääkkeen takia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti