keskiviikko 29. elokuuta 2012

Kiihkeää odotusta

Tänään ovulaatiotikkuun tuli haalea viiva. Tai oikeastaan unohdin vilkaista testiä viiden minuutin kuluessa, mutta heti alkuun siinä näkyi vain kontrolliviiva ja 20 minuuttia myöhemmin haalea viiva testiviivan kohdalla. Yleensä jos viiva on ollut selkeä se on näkynyt heti ja pysynyt vahvana vaikka seuraavaan päivään. Päättelin tästä, että ovulaatio voisi olla huomenna tai viimeistään perjantaina.

Toiveet nousi aikas korkealle. Huomenna on vapaapäivä, joten olisi aivan mahtavaa mikäli juuri huomenna päästäisiin PASiin. Perjantaikin käy, pitää vain järjestää se sijainen töihin jostakin kiven alta... Kunhan ovulaatio ei mene viikonloppuun asti tai jostain syystä olekin tänään, koska lähden nyt töihin enkä enää ehdi järjestää vapaapäivää vaikka testaisinkin uudelleen myöhemmin tänään.

Taidanpa kuitenkin soittaa klinikalle ja jättää IVF-hoitajalle viestin varmuuden vuoksi. Jos siitä nyt mitään hyötyä on, hoitaja on vastannut aiempiin soittopyyntöihini tai viesteihini ehkä noin joka toisella kerralla eli ei voi luottaa mitään tapahtuvan. Mutta yritän. Soittoaika on vasta iltapäivällä, joten siitä ei ole mitään apua. Jännittää. 
2 kommenttia:

  1. Oi! Toivottavasti pääsette PASsiin! Tsemppiä :)

    VastaaPoista
  2. Silmu! Pitkästä aikaa. :) Hauskaa, että olet aloittanut uuden blogin, olit niin pitkään mun tukeni ja turvani hoidoissa sekä kuntoilussa, että on ollut ihan outoa ilman sua. Onnea vielä kerran ja hyvää matkaa uuteen elämään. :)

    VastaaPoista