torstai 16. helmikuuta 2012

Unelmia

Olen hirvittävän myöhässä, Junna haastoi minut jo viikkoja sitten. Halusin osallistua, en vain ehtinyt etsiä kivoja kuvia aiemmin. Olen ihan toivoton näissä, alan haaveilla lisää ja lisää enkä pääse irti hienoista kuvista tuntikausiin. Laitan nämä nyt tänne kuitenkin piristämään vakavaksi käynyttä blogiani. Eivät ole missään erityisessä arvojärjestyksessä.

"Kerro (ilman materiasyyllisyyttä), mitkä viisi tavaraa ostaisit jos sinulla olisi kaikki maailman rahat. Tämän jälkeen haasta viisi muuta bloggaajaa.“
Kuvien lähteet linkkeinä tekstissä.
Haasteen voi ottaa vastaan ken ei vielä ole päässyt mukaan haaveilemaan.

Oma talo.

Talo rakenn
etaan lapsena tekemäni pohjapiirustuksen mukaan kaikkine salaovineen ja erikoisuuksineen. Sitä symboloimassa kuva Valkoisesta talosta sekä Tykkimäen Yllätysten talosta (jonka itse tunsin lapsena Peppi Pitkätossun kotina Huvikumpuna ja nimenomaan se mielikuva on nytkin päässäni).

Puusepän tekemät huonekalut, erityisesti mittatilauskirjahyllyt uuteen talooni. Ei kylläkään valkoisia kuten kuvassa vaan tummaa puuta.


Oma fysioterapeutti, jonka voi kutsua työhön heti kun haluaa hierontaa, nikamaniksauttelua, akupunktiota... (okei, ei ihan materiaalinen toive, sinne päin )Auto. Jos olisin äärettömän rikas, rahoittaisin erilaisia tutkimuksia autojen ympäristöystävällisistä virtalähteistä. Sitä odotellessa tyydyn hybridiin, esimerkiksi kuvan Toyotaan.
Moottoripyörä. Mieluiten haluaisin tuollaisen vanhanaikaisen, jossa on sivuvaunu mutta modernikin kelpaa.

1 kommentti:

  1. Ooo, mittatilauskirjahylly... Mäkin haluun!!! Ja sen fysioterapeutin ;)

    VastaaPoista